Informējam, ka www.darinat.lv lapā tiek izmantotas sīkdatnes lietotāja sesijas uzturēšanai (angļu val. "cookies").
Turpinot lietot šo lapu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Sapratu
0

Twitter Draugiem Draugiem


Lietotājiem
  Reģistrēties
  Aizmirsu paroli
  E-pasts
  Parole
Ienākt





Member of the European Directory of Soap and Cosmetics Makers




Kakao sviests

Pasūtījuma forma
Skaits
Svars


Kakao sviests ir 100% dabīgs un tiek iegūts no kakao pupiņām. Tas  satur selēnu un varu - mineralvielas, kas darbojas kā dabisks antioksidants, pasargā ādu no novecošanas, mitruma zuduma un elastības zaudēšanas. Kakao sviestam piemīt bagātīgas mitrinošas un barojošas īpašības - tas pabaros sausu, nogurušu ādu, piešķirs tai veselīgu mirdzumu.


Kakao sviests tiek iegūts no kakao pupiņām. Tas ir viens no visaugstāk koncentrētajiem dabīgajiem taukiem un ādas mitrinātājiem.

Kakao sviests fantastiski kūst uz ādas bez citu sastāvdaļu klātbūtnes, tūlīt arī iesūcoties ādā. Bieži sastopams dažādos kosmētiskajos līdzekļos, kuriem tas piešķir bagātu, krēmīgu un smalku konsistenci, kā arī ir galvenais mitrinošais komponents, jo lieliski novērš ādas sausumu un atjauno elastību.


Īpašības:

  • efektīvi ārstē sausu ādu;
  • lielisks līdzeklis striju samazināšanai un veidošanās novēršanai grūtniecības laikā;
  • bagāts antioksidantu avots.

 

Kakao sviestu Tu vari pielietot lūpu balzāmu gatavošanā. Skaties recepti šeit!




Apmeklējumi šodien: 307, pašlaik vēro: 4.