Informējam, ka www.darinat.lv lapā tiek izmantotas sīkdatnes lietotāja sesijas uzturēšanai (angļu val. "cookies").
Turpinot lietot šo lapu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Sapratu
0

Twitter Draugiem Draugiem


Lietotājiem
  Reģistrēties
  Aizmirsu paroli
  E-pasts
  Parole
Ienākt





Member of the European Directory of Soap and Cosmetics Makers




Kliņģerīšu eļļa

Pasūtījuma forma
Skaits
Tilpums


Kliņģerīšu eļļa (Calendula Officinalis)

Šī eļļa tiek iegūta kliņģerīšu ziedlapiņas mērcējot kādā no nesējeļļām, kā rezultātā eļļa iegūst visas kliņģerīšu zieda botāniskās īpašības.
Kliņģerītei ir lieliskas pretiekaisuma un ārstnieciskās īpašības, palīdzot iekaisušas un niezošas ādas, apdegumu, ekzēmu un zīdaiņiem autiņu izsitumu ārstēšanai. To izmanto arī, lai ārstētu diegu un zirnekļa vēnas, kā arī varikozas vēnas.
Kliņģerīšu eļļu kā dziedinošu, nomierinošu un mīkstinošu sastāvdaļu var pievienot masāžas eļļu maisījumā. Papildināt šo maisījumu var ar kādu citu bāzes eļļu un ēteriskajām eļļām.
Kliņģerīšu eļļa ir lieliska krēmu, želeju un ziežu sastāvā, tīra un neapstrādāta sejas un ķermeņa ādas kopšanā. Tā ir maigi kopjoša un dziedējoša iekaisušai, niezošai, sausai galvas ādai. Šī eļļa ir neaizstājama, novēršot saules, vēja, aukstuma radītos ādas bojājumus - apsārtumu, velkošu vai sūrstošu sajūtu, apsaldējumus, apdegumus un iekaisumus.

 

 

Plašāk par bāzes eļļu izmantošanas veidiem lasi Darināt lasītavā!




Apmeklējumi šodien: 535, pašlaik vēro: 20.