Informējam, ka www.darinat.lv lapā tiek izmantotas sīkdatnes lietotāja sesijas uzturēšanai (angļu val. "cookies").
Turpinot lietot šo lapu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Sapratu
0

Twitter Draugiem Draugiem


Lietotājiem
  Reģistrēties
  Aizmirsu paroli
  E-pasts
  Parole
Ienākt





Member of the European Directory of Soap and Cosmetics Makers




Sezama eļļa

Pasūtījuma forma
Skaits
Tilpums


Sezama eļļa (Sesamum indicum)

Bagāta ar aminoskābēm un mikroelementiem. Piemīt mitrinošas, atjaunojošas un nomierinošas īpašības, tāpēc ir īpaši labi piemērota nobriedušai un sausai ādai. Novērš ādas lobīsanos, iekaisumus, atjauno ūdens un tauku līdzsvaru ādā. Lieto arī bērnu ādas kopšanai, plānai un nogurušai ādai, kā arī ādai ap acīm. Noderīga grūtniecēm, pret striju veidošanos.

Sezama eļļai piemīt dabīgais UVF aizsargfiltrs, tāpēc to var izmantot dodoties sauļoties.

Piemērota atslābinošām un nomierinošām sejas vai ķermeņa masāžām. Papildus aromātam var pievienot kādu ēterisko eļļu.

 

 

Plašāk par bāzes eļļu izmantošanas veidiem lasi Darināt lasītavā!




Apmeklējumi šodien: 587, pašlaik vēro: 15.